18 d’oct. 2007

Coses que fa temps que vull dir en un post

Moltes coses que anoto no les sé introduir en cap post, així que he optat per fer un recull de "coses que fa temps que vull dir en un post".

- Odio quan el públic de les espanyes coreja "To-re-ro! To-re-ro!" a un payo que no és torero. Això passa, per exemple, a Mira Quien Baila.

- Cada any hi ha un eclipse que no tornarà a donar-se fins centenars d'anys. No és lògic.

- Hi ha gent que encara no entén els dos botons de les ascensors amb la fletxeta. A veure nens, està el de pujar i el de baixar. Si apretes el de pujar vol dir que TU vols pujar. Si apretes el de baixar vol dir que TU vols baixar. El que no heu de fer: si esteu a la planta 3 i l'ascensor a la 1, no cal que apreteu el botó de pujar perquè vingui l'ascensor quan el que voleu fer és baixar. D'acord?? És molt més senzill de com ho he explicat jo, no us preocupeu.

- Odio que la gent mengi coses fortes als Ferrocarrils (FGC). Què vol dir això de fotre's una amanida amb 15 litres de vinagre? Un dia em fotré una sardinada i fliparan.

- Els pantalons que en comptes de cremallera porten botons són molt útils, només els cordes tots el primer dia. Després només descordes el gran i dos més.

- Al quiosc, per què mai agafem el diari que està a dalt de tot de la pila?

- Quan ets petit, t'agradaria entrar als locals de jocs recreatius però està prohibit perquè no ets major d'edat. Quan passes dels 18 et fot una mandra de collons. No és lògic.

- La gent que es pixa a la dutxa, es dutxa al water?

- Normalment, quan és buffet lliure i pots repetir beguda és Pepsi. Mai és Coca-cola.