22 d’abr. 2008

Un fill de Montilla trenca cabines?

L'Audiència de Barcelona ha condemnat Arnau Montilla Benet, de 24 anys, un dels dos fills del primer matrimoni del president de la Generalitat, a pagar una multa de 30 euros i una indemnització de 269,53 pels danys ocasionats en dues cabines telefòniques el 15 de maig del 2005 a la Rambla de Canaletes, quan el FC Barcelona es va proclamar campió de Lliga. Aquesta sentència rebaixa la pena imposada per un jutjat penal, a l'estimar que els fets són una falta i no un delicte.

La resolució declara provat que, cap a les 3.15 hores d'aquell dia, Arnau, amb intenció de fer malbé la propietat aliena i en companyia d'altres persones no identificades, va clavar un cop de peu a l'estructura d'una cabina i en va trencar el vidre. Després, es va dirigir a una altra cabina i va destrossar un auricular. La primera sentència va fixar que els danys eren de 482 euros, i la segona, 269 euros (per això és una falta). No es considera l'atenuant d'intoxicació etílica esgrimit per la defensa.

El Periódico de Catalunya,
Divendres 18 d'Abril del 2008


Montilla fill, ja sabem que les cabines no tornen el canvi però s'ha de ser més cívic. Que tremoli Telefònica si demà guanya el Barça... Us imagineu al Montilla pare patejant una cabina a les Rambles? Com avui hi ha poc text i ni tan sols l'he escrit jo, aprofito per iniciar-me en el món del còmic de forma lamentable. Podeu insultar-me.