30 d’oct. 2007

Idea per fer-me multimilionari

Des de que he tornat a la Universitat que he de passar cada dia per Provença ja que l'interconnector del Metro amb el Ferrocarril està en obres. I he observat com cada vegada es congreguen més jubilats per veure com treballen els obrers. Jo pensava que això que els jubilats anaven a veure les obres era una llegenda urbana, però ha quedat demostrat que no. La foto és d'ahir al migdia i la vaig fer jo mateix amb el mòbil.

He estat donant-li voltes i crec que ja he descobert com fer-me multimilionari. He decidit crear un DVD que reculli les millors obres que es fan a Espanya!

(Apreta per ampliar-la, mandrós!)

Aquellas maravillosas obras! Amb aquest DVD obriré un nou mercat i espero que tingui una gran acollida. A més, com diu a la caràtula, anirà carregat de extres: entrevistes amb els obrers, escenes eliminades, un recopilatori dels millors esvorancs de l'AVE, els plànols de les obres... I ja m'he posat en contacte amb Magdalena Álvarez perquè hi afegeixi els seus comentaris durant les obres. Per vint eurets pot ser a casa teva. Truca ara! Puede pagar contra reembolso, con tarjeta de crédito o con la tarjeta de compra de El Corte Inglés.