29 d’abr. 2008

Fama ¡a curarse!

Anar a l’hospital és una merda. Però he trobat la solució: fama ¡a curarse!. Imagineu-ho, la sala d’espera. Surt la enfermera: “José Sacristán y Pedro López... Un paso adelante. Uno de vosotros dos pasará la noche en observación. Y el ganador de la noche en la UVI es, y dará un paso adelante… ¡José Sacristán!”. Segur que el pacient estaria molt més content d’entrar ingressat.

Durant la setmana es podrien fer reptes on els malalts interpretessin les seves malalties. El director de l’hospital: “Antonio, creo que aún podrías exagerar más tus síntomas. Recuerda que cuando tú sufres, nosotros sufrimos. Y eso es lo importante”. En comptes de parelles de ball, hi hauria parelles d’habitació i les expulsions serien les altes que donen els metges.

La gràcia seria que als pacients, al final, els sabria greu marxar i plorarien com a Fama. “Cristina Martínez y Marta Cáceres, un paso adelante. Una de las dos recibirá el alta y deberá abandonar el hospital... El público ha decidido que se ha curado… ¡Marta Cáceres!”. I la Marta plorant perquè no vol marxar… “Rápido Cristina, ¿a qué otra enferma retas para quedarte con su pareja de habitación?”. El premi final, en comptes de ser una beca per estudiar a l’estranger, podria ser una intervenció quirúrgica als Estats Units.

PD: avui, el Barça. Esperem que surtin els jugadors de debò i no els de l’anunci del Babybel (que juguen la Lliga).