27 de febr. 2008

Demanar una consumició

A l'hora de demanar una consumició a una discoteca, diferenciarè tres etapes bàsiques: fer-se veure, demanar i emportar-t'ho. Normalment, per que es fixin en tu, et col·loques en posició de "vull algo". Colze contra la barra amb la entrada/diners a la mà. He fet un gràfic per il·lustrar-ho millor:

Heu vist que bé m'ha quedat? Això ho dibuixa Tim Burton i li diuen geni. Generalment et quedes en aquesta posició vint minuts perquè no et fan ni cas. Aleshores optes per avisar al cambrer/a amb un "perdona, cuando puedas...". Amb una mica de sort t'atendrà al cap de deu minuts. Vindrà el cambrer i et farà un moviment amb el cap volguent dir què vols. "Vodka con lima". Et tornarà a fer el gest de què vols perquè no t'ha entès. Els cambrers de discoteca mai t'entenen a la primera i si t'entenen, és que t'han entès malament i et serviran una altra cosa. El millor és la cara que posen quan els dius que s'han equivocat. Et matarien. "Vodka con lima!!". Ben original, deu pensar el cambrer.

Un cop t'han servit, has de tornar amb els amics. La dificultat depèn bàsicament de la cançó que sona en aquell moment. Si, per exemple, sona I will survive, la teva consumició té un 96% de probabilitats d'acabar a terra. És molt important aprendre a portar el cubata de manera que, en cas que algú te'l tiri, es mulli ell. Et quedaràs sense, però com a mínim tacaràs al cabró que te l'ha tirat. El més humiliant és quan te'l tiren sobre teu. La carta dels drets humans ho hauria de prohibir. No és digne.