20 de des. 2007

A l'hora de comprar un regal...

La gent va perduda. Jo els veig, de botiga en botiga, a l'Illa Diagonal demanant ajuda amb la VISA a la mà. Rijkaard és solidari però jo també, així que he decidit donar-vos quatre consells bàsics que s'han de tenir en compte a l'hora de comprar un regal. També us he adjuntat alguns exemples per als més lents de la classe.

1. Si a algú li agrada molt una cosa, no li compris res relacionat: si al Pol li agrada molt U2, no li compris un cd d'U2 perquè molt probablement ja el tindrà. Si al Daniel li agrada molt el surf, no li compris una taula de surf perquè ell en sap molt més que tu, en tindrà una de molt millor i faràs el ridícul passejant la taula embolicada per la Diagonal.

2. No regalar coses que faci temps que demana: si el Ferran fa temps que demana un MP3, segurament algú més proper (els pares, la parella...) li regalarà abans que tu i acabaràs tornant-lo. De fet, el tornaràs tu i els 14 amics que també li han regalat un MP3.

3. Evitar roba: en general la roba, si no és la samarreta del Barça, no fa il·lusió. Abstenir-se sobretot si no tens la talla exacte ja que l'haurà d'anar a canviar i potser hauria preferit no tenir regal.

4. Diners i espelmes no: a no ser que la persona ho demani explícitament, no has de donar diners perquè és admetre la teva derrota. "Mira tio, no sabia que comprar-te i he pensat, saps que? Dóna-li vint euros i que es compri el que vulgui". Això mai. Dic no a les espelmes perquè és el mateix recurs que regalar diners: "Mira tio, no sabia que comprar-te i he pensat, saps que? Gasta't vint euros en espelmes del Natura i quedaràs bé". Les espelmes estan molt de moda però com a regal no tenen punyetera gràcia.

Gràcies per escoltar-me. Que passin una bona tarda.

Nota de l'autor: és possible que al Natura, amb vint euros,no puguis comprar ni la metxa de l'espelma.
Nota de l'autor 2: Al rellegir l'article he vist que sembla un meme. No és un meme, m'ho he inventat jo.