11 de des. 2007

Billy ha salvat el món

Si fos per les pel·lícules de cine, el món hauria estat a punt d'acabar-se tres milions de vegades i s'hauria acabat dos-centes mil més. Efectivament, estic parlant del cinema fantàstic. Us sona el tràiler?

Veu de tro (off): Billy descubre un secreto...
Nen gilipolles: ¿Que es esto?
Un vell misterios: Es la roca mágica. Da poderes sobrenaturales a aquel que la tiene.
Veu de tro (off): Y ahora... deberá salvar la humanidad... en una excitante aventura.

Sempre m'ha semblat curiós que el futur de tot el planeta recaigui en un nen rosset de 14 anys que viu en una casa unifamiliar de California. El nen en qüestió, com promet l'anunci, comença una excitant aventura sense avisar als seus pares. Billy marxa de casa sense dir res i se salta l'escola durant setmanes. Després surten els resultats de l'informe PISA i ens escandalitzem. Si ens encaparrem en que els nens salvin el món és impossible que després tinguin temps per estudiar.

Billy està a punt de morir diverses vegades, però sempre es salva. És un nen, home! No el mataràs! En tot cas morirà el seu millor amic o el seu gos Bobby. Mentre el dolent mata al gos Bobby, cridarà "Bobby, noooooooooooo!!!", tal i com ho marquen els convenis. Aleshores s'aproparà i l'agafarà plorant. El dolent, que també és gilipolles, no aprofitarà per atacar-lo i deixarà que plori. Llavors Billy s'aixecarà enfurismat i dirà al dolent "pagarás por ello" i el matarà i salvarà la humanitat. En alguns casos Bobby es recupera al final, en altres es podreix.

PD: aquests nens fan ràbia. El més emocionant que em va passar a mi a la seva edat va ser rebre un vinil de la Xuxa. Em consola que després la majoria acaben en clíniques de desintoxicació.